Zaanstad kiest voor energielabels van KEI Advies

De gemeente Zaanstad heeft ons de opdracht gegund, na een meervoudig onderhandse aanbesteding, voor de afgifte van energielabels met EPA-maatwerkadviezen. De opdracht is verkregen op basis van het gunningscriterium “Inschrijving met de beste Prijs-Kwaliteitsverhouding” (EMVI) en heeft betrekking op ca. zevenenzeventig objecten die eigendom zijn van gemeente Zaanstad. Bij deze aanbesteding hanteert de gemeente een social return percentage van 5% van de aanneemsom. Dit bedrag noemen wij de social return verplichting. Met deze gunning van de opdracht voldoet KEI Advies eveneens aan deze contractseis.

Adviseur duurzaam bouwen verwelkomd

Op 7 oktober 2016 verwelkomde Kei-Advies Martha Fernández als adviseur duurzaam bouwen. Martha volgde de opleiding Architectuur en Bouwkunde aan de Universiteit van Camagüey (Cuba) en toont passie voor duurzaam bouwen en energiebesparende maatregelen. Binnen KEI-Advies gaat Martha vooral aan de slag met energieprestatieadviezen. Ze richt zich op EPC-berekeningen en levert maatwerkadviezen. Martha heeft ervaring als bouwkundig adviseur bij o.a. de gemeente Heerhugowaard.

KEI-Advies versterkt met projectmanager Jack Prosée

Op 19 september 2016 is Jack Prosée gestart als projectmanager bij KEI-Advies. Jack is een ervaren manager die zijn gedegen kennis van techniek en management gaat benutten om gedeelde ambities te realiseren en de slagkracht te vergroten. 

KEI-Advies bevindt zich in een groeifase. De taken van Jack zijn o.a. gericht om deze groei te begeleiden. Bestaande klanten profiteren als eerste van de verdere professionalisering en uitbreiding van ons dienstenpakket. Met de komst van nieuwe medewerkers is er vanaf het begin aandacht voor het vormen, aansturen en coachen van het nieuwe team. Jack wordt een belangrijke schakel bij KEI-Advies voor het optimaliseren van de kwaliteit en bedrijfsresultaten alsmede voor de continuïteit van de dienstverlening.

Jack krijgt ook een rol in de ontwikkeling van nieuwe markten en acquisitie van nieuwe klanten. Dat begint bij het signaleren van marktontwikkelingen. Zijn bestaande relatienetwerk in de markt van duurzame energie en energiebesparing bouwt hij de komende tijd uit. Als meewerkend teamleider zal zijn kennis en ervaring op het gebied van energie- en installatietechniek optimaal worden benut.

Jack heeft bewust gekozen voor een advies- en ingenieursbureau wiens expertise zich richt op het ontwerpen, realiseren en beheren van gebouwgebonden installaties. Hij kent de wereld van de duurzame energie als een innoverende branche die door het Klimaatakkoord van Parijs in een stroomversnelling is gekomen. Deze enorme uitdagingen en kansen voor groei en ontwikkeling van bedrijf en medewerkers passen goed bij onze nieuwe projectmanager.

We rekenen op een mooie en lange samenwerking. 

Vacature ontwerper elektrotechnische installaties

Als ontwerper heb je de uitdagende taak om bij te dragen aan het ontwerp of installatie-aanpassingen
aan interessante projecten. Je takenpakket bij onze organisatie is afwisselend. Geïnteresseerd klik hier voor een volledige beschrijving

Vacature ontwerper werktuigbouwkundige installaties

Als ontwerper heb je de uitdagende taak om bij te dragen aan het ontwerp of installatie-aanpassingen
aan interessante projecten. Je takenpakket bij onze organisatie is afwisselend. Geïnteresseerd klik hier voor een volledige beschrijving.

Ervaringen

 • Stadhuis Zaanstad, van John Bakkum, Hoofd Facilitaire Dienst, Gemeente Zaanstad

  Technische kennis gepaard aan een hoge mate van flexibiliteit heeft geleidt tot een perfecte samenwerking om te komen tot een goede inrichting en beheersing van technische installaties die in een gebouw van 22.000m2bvo aanwezig zijn zoals E&W, Beveiliging, Sprinkler, Blusgas etc. Deze goede samenwerking en het vertrouwen wat daaruit ontstaan is heeft vanuit het project "oplevering stadhuis" geleidt tot contractvorming voor advisering en ondersteuning van de facilitaire dienst.
 • Nationale Politie, Eenheid Den Haag, de heer R.D. Eilbracht Projectleider Huisvesting

  KEI-adviseurs is een prima partner in de samenwerking bij de uitvoering van diverse projecten, zoals bv renovatie of nieuwbouw. Zij hebben bewezen alle vakmanschap en kennis in huis te hebben om goede ontwerpen voor de technische installaties te maken welke voldoen aan de geldende voorschriften en regelgeving. Wij zijn altijd erg tevreden omtrent de kwaliteit en functionaliteit van de ontwerpen en kijken terug op de succesvolle met KEI-adviseur
 • Reed Business, Els van Driel, General Manager Docentenpool

  Mark is a fine teacher who is eager to perform in the best way possible for the participants to the training.
 • Marianne van Meel, projectleider opleidingen van AvansPlus te Breda

  Avans+ biedt praktijkgericht onderwijs aan; Mark heeft niet alleen in inhoudelijk technische kennis maar daarnaast heel veel praktijkervaring. Mark is dus in staat de lesstof op en interessante en praktijkgerichte wijze aan te bieden. Dit wordt door onze klanten goed gewaardeerd. Daarnaast komt hij zijn afspraken na en hij heeft een flexibele instelling, wat wij erg waarderen maar ook noodzakelijk achten. Mark, denkt constructief mee over de optimalisering van ons lesprogramma. De samenwerking met Mark Bakker ervaar ik dus als bijzonder plezierig.
 • Hollander Techniek, Herman Kolkman, manager bedrijfsbureau utiliteit

  Geleverd bestek Zwembad Zaangolf:
  “Het project starten wij met het toetsen van de ontvangen documenten; wij kijken naar de bouwtechniek, constructie en installatietechniek alsmede naar brandveiligheid en bouwfysica.
  Wij zien in dat de opdrachtgever met zijn adviseurs immers heel bewust bepaalde ontwerpkeuzes heeft gemaakt. Met u als opdrachtgever zijn opmerkingen kansen en risico’s al zo veel
  mogelijk besproken. Onze conclusie is dat er op dit moment een mooi, maakbaar en weloverwogen ontwerp op tafel ligt.”

KEI Advies bv

 • Klimaat Energie Installatie
  advies- en ingenieursbureau
  Robijnstraat 8a
  1812 RB Alkmaar
 • 06-46685557

Neem contact op

ISO 9001-2008 De Geschillencommissie  Komo Install  Bodem Energie  TVVL  Building Label  Duurzaam Bouwloket